Чи існує дієва отрута від слимаків?

Відповідь на це питання шукають садівники і просто жителі приватного сектора по всій Україні. Останнім часом погода занадто сприяє розмноженню цього шкідника. І єдиний вихід — ефективна отрута від слимаків на основі фосфату заліза:

  • ✓ Механізм дії цієї отрути від слимаків полягає у тому, що її вживання призводить до критичного зневоднення шкідника. Він просто висихає, не залишаючи по собі слідів.
  • ✓ Залишки препарату зовсім не шкодять довкіллю. Під дією мікроорганізмів ґрунту отрута від слимаків розпадається на залізо та фосфор. Вони стають добривом для майбутніх врожаїв.
  • ✓ Домашні тварини, птахи чи бджоли зовсім не прагнуть з’їсти отрути від слимаків. Для них вона огидна на аромат та смак.

 

Тож це екологічний засіб боротьби зі шкідниками, що не потребує якихось складних маніпуляцій у використанні. Отрута від слимаків продається готовою до вживання. Розкладіть її на шляхах міграції молюсків і вчасно поповнюйте запаси. Результат не забариться.

Чому отрута від слимаків має такий попит?

Слимаки роблять велику шкоду:

  • ✓ Вони полюбляють з’їдати молоді пагони рослин. Від цього кущ стає заболений, не плодоносний і часто гине взагалі.
  • ✓ Не гребують ці ненажери й ягодами та іншими плодами. Причому обирають найкращі, роблячи їх непрезентабельними своїми надкусами.
  • ✓ Їхні блискучі довгі сліди виглядають неестетично.

 

А проникнути слимаки здатні будь-де.

Тому не зволікайте — переходьте на сайт інтернет-магазину “Агромаг” і замовляйте отруту від слимаків з доставленням всією Україною. Ціни тут будуть найкращі.