ТЦ «Будмайдан»: настав час здійснювати мрії

Зручна ванна кімната, крани, що не протікають, сучасний дизайн кахлів — зізнавайтеся, хто про таке мріє? Може здатися, що кошторис на реалізацію такого проєкту непідйомний. Але зачекайте з висновками. Спочатку завітайте до магазинів сантехніки Києва в ТЦ “Будмайдан”. Ознайомившись з реальними пропозиціями, можна підрахувати бюджет для різних варіантів ремонту санвузла. І вже після цього ухвалити остаточний вердикт, чи розпочинати роботи зараз, чи трохи відкласти.

Якій асортимент пропонують магазини сантехніки в Києві в “Будмайдан”?

Перед усім він різноманітний. Тут представлені:

  • ✓ труби, фітинги, відсічна та розподільна арматура для труб тощо;
  • ✓ крани, змішувачі, душові системи, гігієнічні душі та аксесуари до всього цього різнобарв’я;
  • ✓ сантехнічні прилади з фаянсу, сталі, чавуну, акрилу;
  • ✓ вишукані водостійкі меблі;
  • ✓ дизайнерські колекції кахлів з Іспанії, Італії, Франції, України.

Ви отримаєте вибір не лише за видами продукції. Кожна позиція — це декілька аналогів з різною ціною. Вони якісні, оригінальні і вже в наявності. Ще більше товарів знаходиться в каталогах, з яких можливе індивідуальне замовлення персонально для вас.

Завітайте особисто — зробіть власні висновки

Торговий центр знаходиться неподалік від шпалерного ринку на Кільцевій дорозі. Сюди можна дістатися різними видами громадського транспорту. Для власників авто є зручна розв’язка та паркінг. Переходьте за посиланням і додавайте ресурс до переліку обраних, на сайті буде більше корисної інформації.