Технологія виготовлення та переваги плит ЦСП

Інтернет-магазин XataKryta пропонує купити якісні плити ЦСП для широкого спектра будівельних робіт. Цей матеріал стає все більше популярним. Секрет його унікальних властивостей полягає в технології виготовлення:

  • ✓ Для виготовлення використовується портландцемент марки М400 або М500, стружка хвойних або листяних порід деревини довжиною 5-25 мм і товщиною 0,2-0,6 мм, чиста вода без домішок. Також можуть використовуватися мінеральні добавки, що покращують характеристики плит.
  • ✓ Сухі компоненти (цемент, стружка, добавки) змішуються в спеціальному змішувачі. Потім до суміші додається вода. І все це ретельно перемішується до однорідності.
  • ✓ Підготована суміш викладається на формувальний піддон і розрівнюється. Під тиском преса формується плита заданої товщини.
  • ✓ Після пресування плити обрізаються до потрібного розміру. Вони можуть бути шліфовані, фарбовані або ламіновані.

Як можна зрозуміти, плити ЦСП мають характеристики бетону, але завдяки додаванню деревної компоненти показують кращі характеристики на витривалість до навантажень на згинання. Це робить їх ідеальними для використання в якості конструкційного матеріалу.

Плити ЦСП стійкі до вологи, тому можуть використовуватися зовні, в зонах з підвищеним випаровуванням води тощо. Також вони не схильні до ураження грибком і пліснявою.

Це негорючий матеріал, що також має велике значення в деяких застосуваннях.

Плити ЦСП мають стабільну геометрію та дуже легко ріжуться на заготівлі потрібного розміру. Іх неймовірно легко застосовувати на виробництві. Переходьте в каталог продавця, аби дізнатися актуальні ціни.