Різне

  • Сервіси для генерації доменного імені

    Перше, що запам'ятовує відвідувач при знайомстві з вашим інтернет-магазином - його адресу, тобто, доменне ім'я. Саме тому, потрібно ретельно підійти до його вибору.

    205 0
  • Складаємо семантичне ядро для інтернет-магазину

    Зрозуміти механіку збору семантичного ядра, особливо якщо мова йде про інтернет-магазин, непідготовленій людині досить складно. Проте, цей крок є одним з найважливіших при створенні сучасного інтернет-магазину.

    272 0
  • Товари, популярність яких в інтернет-магазинах зростає

    Щорічно аналітичними компаніями підбиваються підсумки в сегменті електронної торгівлі. Наприклад, довгий час в лідерах залишаються електроніка, одяг і косметика.

    459 1
  • Що треба знати, щоб не втратити гроші при запуску інтернет-магазину?

    Фахівці компанії "Сайт Імідж" проводитимуть вебінар "Що необхідно знати, щоб не втратити гроші при запуску інтернет-магазину?". Головною його особливістю є те, що взяти участь зможуть усі бажаючі, оскільки це абсолютно безкоштовно!

    146 0
  • Вітаємо вас з наступаючими святами!

    Шановні друзі!
    Сердечно вітаємо вас з наступаючими святами - Новим 2015 роком і Різдвом Христовим!

     

    159 0
  • Для чого інтернет-магазину потрібен онлайн-консультант

    Онлайн-чат на сайті інтернет-магазину - зручний інструмент для продавця-консультанта, який дозволяє вести ефективне спілкування з відвідувачами, відповідаючи на запитання потенційних клієнтів і допомагаючи їм при виборі. 

    239 0
  • Конструктор інтернет-магазину як інструмент для швидкого старту

    Використання SAAS-платформи є відмінним варіантом швидкого запуску інтернет-магазину для підприємця, у якого немає часу на вивчення всього розмаїття технічних нюансів, але є бажання і намір швидкого створення бізнесу в галузі електронної комерції.

    301 0